Copy
Butlletí CARRER - FEBRER 2016
Pel Febrer, una estona al sol i una altra al foguer.

Butlletí electrònic-febrer 2016

"Espai Carrer"

Una Jornada on tècnics i programadors vam poder veure  una dotzena d'espectacles amb una durada màxima de 20 minuts cadascun i després vam participar d'un espai d'intercanvi amb les companyies. 

Llegir més

DESLIMITA'M : IX Trobada de teatre social per a joves

Un centenar de joves d'entre 12 i 18 anys demostren el poder transformador del teatre en una posada escènica de quinze minuts preparada durant el curs escolar en el marc del projecte Actuem! Teatre Social per a Joves.

3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat

Assistim a les Jornades organitzades per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya, que han de servir per a formular recomanacions i reflexions que siguin debatudes en el marc del Congrés.

Llegir més

Teatre comunitari 

La Roda segueix apostant per la diversitat de realitats i la col·laboració d'entitats i equipaments culturals. "Fils de vida" és una producció de teatre comunitari creada i interpretada per una cinquantena de veïns i veïnes dels barris de Barcelona.

Mira't els espectacles familiars GRATUÏTS pel mes dmarç

Recull fotos edició del 201
----------------------

Mira't la promo del 2015

 

INCLOU EL SEGELL AL TEU ESPAI i ajuda'ns a fer RODA!!!

Perquè fent aquest gest t'estàs solidaritzant amb els milers de voluntaris, amics, associacions, entitats, grups d'espectacles, actors, pallassos, titellaires, monitors, educadors, nens, nenes, famílies.... que durant molts i molts anys han passat i passaran per La Roda

 

Copyright © 2013. Fundació La Roda d'Accions Culturals i del Lleure.
Tots els drets reservats. 

Email Marketing Powered by MailChimp