Copy
Butlletí CARRER - ABRIL 2016
Del MAIG a la meitat, l'hivern acabat. 

Butlletí electrònic-abril 2016

Els prejudicis

Amb el propòsit de crear vincles socials entre els grups de joves participants al Deslimita'm, la Fundació La Roda, va organitzar una sessió de teatre fòrum al voltant de la temàtica dels prejudicis.

Llegir més

"Cap nen sense llibre" 7a edició

Un any més, la Fundació La Roda, s'uneix a la iniciativa solidària "Cap Nen Sense Llibre". Una campanya amb l'objectiu de recaptar llibres per a tots els nens i nenes que els necessiten i no poden tenir-los per falta de recursos.

Plataforma TransparEnt

Una eina a l'abast de les entitats sense ànim de lucre per a fer diagnòstic de la seva transparència, saber com millorar-la i obtenir documents d'autoacreditació.

Llegir més

 

Visitem la Mostra d'Igualada

La presència de la Roda en aquesta Fira de Teatre Infantil i Juvenil és una mostra més de la qualitat i servei que l'entitat ofereix com a programador d'espectacle familiar amb benefici social.

Mira't els espectacles familiars GRATUÏTS pel mes maig

7 de MAIG
Entrada Gratuïta

Joel Álvarez- Dinamitzador al DESLIMITA'M

"Joves que no es coneixen entre ells tracen vincles des d'un lloc creatiu i fora de l'entorn escolar. Al mateix temps els permet expressar inquietuds i desitjos comuns".

INCLOU EL SEGELL AL TEU ESPAI i ajuda'ns a fer RODA!!!

Perquè fent aquest gest t'estàs solidaritzant amb els milers de voluntaris, amics, associacions, entitats, grups d'espectacles, actors, pallassos, titellaires, monitors, educadors, nens, nenes, famílies.... que durant molts i molts anys han passat i passaran per La Roda.
Copyright © 2013. Fundació La Roda d'Accions Culturals i del Lleure.
Tots els drets reservats. 

Email Marketing Powered by MailChimp