El govern lliura el diploma d’entitat d’interès cultural a la Fundació La Roda

eix-el-casino-prado-suburense-declarat-entitat-dinteres-cultural-62081El passat dia 4 de juny, la presidenta de la Fundació La Roda d’Accions Culturals i del Lleure, Lluïsa Celades, va rebre de mans del Conseller Ferran Mascarell el diploma acreditatiu d’Entitat d’Interès Cultural, en l’acte realitzat amb motiu del dia de l’Associacionisme Cultural al Teatre de Sarrià de Barcelona.

La cita va servir per lliurar l’acreditació de la Generalitat al total de 22 entitats d’arreu de Catalunya que compten actualment amb el reconeixement d’entitat d’interès cultural, entre les quals hi ha Òmnium Cultural o l’Ateneu Barcelonès.
Durant l’acte es van presentar les conclusions de les jornades realitzades durant el mes de maig, sobre cultura popular i associacionisme que van girar entorn la construcció d’una societat solidària i lliure, l’organització d’espectacles sota la llei d’espectacles públics i plans d’autoprotecció i el nou marc fiscal per les Entitats Culturals.

La Generalitat va declarar el dia 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural, instaurant això una jornada dedicada a valorar el pes i la força de l’Associacionisme Cultural Català.
Durant l’acte presidit pel Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, es va agrair “la magnífica feina i l’esforç fet al llarg de tots els anys “