Festival de la Infància

Sota el lema ‘Fem volar la diversió’, el Festival de la Infància de Barcelona, va obrir les seves portes del 27 de desembre fins al 4 de gener amb una oferta de més de cent activitats amb propostes educatives, esportives i culturals.

En aquests dies, grans i petits van poder aprendre valors participant en els jocs, espectacles i actuacions relacionats amb vuit eixos temàtics: Tecnologia, Aventura, Música i Espectacles, Civisme, Medi ambient, Esport, Imaginació i Creativitat i Salut i Hàbits Saludables.

A l’edició 53 del Festival, la Diputació de Barcelona va presentar dos espais coordinats per la fundació La Roda amb el títol “El teu poble, la teva ciutat”.

L’activitat, dinamitzada per un equip de monitors i dirigida a nens i nenes de 5 a 10 anys, consistia en la realització d’un viatge imaginari per cinc espais en els quals havien de superar diferents proves amb la finalitat d’obtenir un segell pel seu quadern de viatge.

L’última de les proves es realitzava en la pista poliesportiva exterior situada a la Plaça de l’Univers, on els esperava un circuit amb pista de basquet, futbol inflable, laberint, marro, minigolf i handbol.

Un any més, la Diputació de Barcelona demostra el seu compromís amb la cohesió social als barris i l’estímul de la convivència amb les programacions i col·laboracions amb entitats que, com La Roda, destina els seus beneficis als projectes socials que desenvolupen.