La Fundació La Roda a la Festa dels Súpers

Gestionant l’estand de la Direcció General d’Atenció a la Infància del departament de Benestar Social i Família amb els drets dels Infants i portant els jocs, contes i titelles del 1714, hem participat novament a la Festa dels Súpers de Televisió de Catalunya. Com a especialistes en cultura, tradició i lleure hem estat un any més al davant dels espectacles, jocs i activitats que la Generalitat aporta a aquest gran espectacle per a famílies d’arreu de Catalunya.

Durant la 18a Festa dels Súpers, moltes de les 350.000 persones que van passar per l’Anella Olímpica de Montjuïc, van visitar i gaudir de les nostres activitats. A l’espai lúdic i participatiu dels drets dels Infants, els nens i nenes van interactuar amb jocs gegants on, d’una forma engrescadora i estèticament atractiva, van poder conèixer els continguts de la Convenció dels Drets dels Infants.

Pel que fa als contes i titelles del 1714 amb motiu de la commemoració del Tricentenari, l’èxit va ser rotund, doncs es tracta d’una activitat que fusiona perfectament la narració i el teatre visual amb la rigorositat històrica i el sentit de l’humor. La Caterina i el Pere, els titelles tricentenaris, tampoc no van faltar a la festa. Durant una bona estona van ballar al més alt de l’escenari acompanyats dels seus inseparables titellaires que també els van fer voltar arreu de l’Estadi.

Les primeres valoracions dels organitzadors sobre l’esdeveniment han estat molt positives qualificant de “tot un èxit” segons el director del canal, Dani López, que va explicar que diumenge a migdia l’Estadi va haver de tancar portes perquè s’havia arribat a la xifra màxima d’aforament, 52.000 persones.

Han estat dos dies intensos, en els que els súpers han pogut viure, de manera gratuïta, una gran diversitat d’activitats, més de 150, i més de 50 espectacles pensats per satisfer nens i nenes de totes les edats.