Old Teddy’s Company fa suport a “La Roda als barris”

Old Teddy’s Company fa suport a “La Roda als barris”
Old Teddy’s Company fa suport a “La Roda als barris”

L’empresa especialista en juguetes Old Teddy’s Company s’ha sumat al projecte de la Fundació La Roda
fent una donació important de joguines no bèl·liques i no sexistes. Es tracta d’una empresa especialitzada
en la comercialització de jocs i joguines idonis per inspirar la imaginació, crear i explorar.

Segons expliquen els responsables de l’empresa, els agrada innovar aportant nous productes al mercat de
la joguina educativa. A Old Teddy’s Company, són conscients de la problemàtica actual del medi ambient,
de la importància del lleure educatiu i per això fan especial atenció a la responsabilitat corporativa fent
suport i col·laborant amb projectes com els de La Roda amb l’objectiu d’apropar el joc i el lleure als nens i
nenes i les seves famílies.

En aquest sentit, gran part del material lliurat serà entregat a les entitats adherides a La Roda que han
manifestat una demanda explícita i la resta abastiran les necessitats que vagin surtin al llarg de l’any als
barris de La Roda.

Visiteu la web d’Old Teddy’s Company

Gran èxit de participació familiar a la 42a edició de la Tamborinada

Gran èxit de participació familiar a la 42a edició de la Tamborinada
Gran èxit de participació familiar a la 42a edició de la Tamborinada

La Fundació la Roda ha celebrat la 42 edició de la Tamborinada al Parc de la Ciutadella. “Fem festa, fem cultura, fem barris” ha sigut novament el lema de la d’aquesta gran festa familiar i solidària.

Més de 30.000 persones van passar des de les 11 del matí i fins a les set de la tarda pel Parc de la Ciutadella participar de les activitats pensades per a tota la família. Els espais es van organitzar novament per temàtiques seguint l’esquema dels programes que La Roda desenvolupa durant tot l’any als barris de Catalunya. D’aquesta manera, les famílies van trobar activitats dedicades al Consum responsable, al Medi ambient, la Interculturalitat, la Cultura popular i el Planeta dels contes.

Els milers de visitants que van passar al llarg del dia pel Parc de la Ciutadella van participat molt activament als tallers de tota mena, realitzant bosses de pa ecològiques, tallers de percussió ètnica, realitzant figuretes amb plastelines sotenibles i practican pintures amb la boca entre d’altres opcions.

Els jocs de fusta gegant i la gran carpa-pilota no van parar d’acollir a petits i grans que, sota l’empar de l’ombra, jugaven als jocs tradicionals de tota la vida.
Els més agosarats s’enfilaven pel rocòdrom o feien anar tota mena d’andròmines per aconseguir fer punteries o guanyar partides amb els companys.

Per la seva banda, els espectacles d’animació, màgia, pallassos i titelles repartits pels quatre escenaris que es van instal·lar al parc no van parar de rebre els aplaudiments dels petits de la casa. En total s’han fet més de 60 activitats infantils que fomentaven els valors socials i culturals. Des de la Fundació la Roda i la seixantena d’entitats que la formen, hem tornat a apostar pel lleure i la cultura i, com sempre ens han acompanyat milers de famìlies en aquesta aventura.
Fins l’any vinent!

Cultura i lleure amb valors socials: Tamborinada 2019

Cultura i lleure amb valors socials:  Tamborinada 2019
Cultura i lleure amb valors socials:  Tamborinada 2019

Com cada any, la Tamborinada arriba amb la seva música, tallers i molts espectacles infantils. El 2 de juny, el Parc de la Ciutadella tornarà a omplir-se de famílies i un formiguer de cultura i lleure desbordarà per tots els racons.
Aquest dia farem la més gran festa oberta a tothom, diversa i solidària amb la il·lusió i la força de les més de 60 entitats que formen part de La Roda. Unes entitats que, amb el nostre suport, fa dècades treballen per la cultura i el lleure infantil i que ens han acompanyat en aquest llarg camí fins a l’actualitat.

Farem una TAMBORINADA basada en els programes que La Roda desenvolupa als barris. D’aquesta forma, trobareu l’espai del Consum responsable, Medi ambient, Interculturalitat, Cultura popular i el Planeta dels contes. Omplirem el Parc de la Ciutadella de milers de famílies que gaudiran durant tot el dia dels més de 30 tallers, jocs i espectacles de la millor qualitat.

Espectacles i activitats pels petits de la casa
Hi haurà un gran espectacle inaugural a les 13 hores a la plaça de la cascada amb el grup XipXap amb “Que peti la plaça” i ja no pararem de ballar i cantar amb grups com Pentina el Gat i els Més Tumàcat.
A les 18 hores tindrà lloc la gran cloenda amb la Big Band Xiula. Gaudirem d’una experiència única d’animació musical amb les millors cançons del grup famós per treballar valors com compartir, conviure, estimar i adquirir compromís per millorar l’entorn, sempre des de la diversió i la disbauxa.

Als diferents escenaris del parc trobareu durant tot el dia i sense parar màgia, titelles, contacontes i pels camins us acompanyaran gegantons, timbalers, batucades i cercaviles espectaculars com Traüt amb la Piccola Orquesta, que amb la seva peculiar xaranga acompanyaran a la comitiva de personalitats públiques que sempre ens visiten.

El conductor, presentador i la veu de la Tamborinada serà el mestre Pep Callau, que ens assegurarà una Tamborinada trepidant, imparable i sorprenent.

Com a cada edició, farem una TAMBORINADA per a tothom, amb traducció d’espectacles en llengua de signes i enguany comptarem amb la participació en l’escenari principal del grup de teatre Ganyotes. Aquesta és una companyia teatral que treballa per la normalització d’actors i actrius amb diversitat funcional i que ens presentaran “Twestern”, un espectacle multidisciplinari ambientat en el territori oest.

No us ho podeu perdre!!

Gran èxit de la XII edició del Deslimita’M

La culminació d’un projecte que ajuda a construir vincles entre joves amb diferents realitats.

L’escenari de la Sala Barts va ser testimoni el diumenge 12 de maig d’11 representacions teatrals en les quals més d’un centenar de nois i noies vinguts de tota Catalunya van compartir la difícil tasca d’exposar situacions socials que ens envaeixen cada dia.

Van representar micro històries amb les quals es va pretendre fer reflexionar a l’espectador sobre la sexualitat, el feminisme, la desigualtat, la violència, la superació, l’amor… Temes que són una font d’oportunitats per a lluitar contra els estereotips, desmuntar tòpics i reflexionar críticament sobre la societat i les decisions que es prenen.

Per a això, es van utilitzar recursos musicals, coreogràfics, interpretatius sempre i molt imaginatius.
Les obres es van distribuir en dues passades en els quals el públic va gaudir i va participar activament dels debats que es van generar en acabar cadascuna d’elles.

Tots aquests nois i noies formen part del projecte “Actuem”, un projecte de prevenció i actuació basat en el teatre social i el Teatre de l’Oprimit. “Actuem” planteja el treball amb adolescents de 12 a 18 anys en risc o situació d’exclusió social a través d’un cicle de tallers en els quals joves, en grups de 10 a 20 persones, experimenten les tècniques del teatre social i creen alhora una petita peça teatral que es representa al final del projecte.

«Es treballen les diferents capacitats a través de l’eina del teatre, que és una eina molt potent. S’incideix en aspectes socials, en el treball en equip, en la socialització entre els participants i sempre des d’una metodologia distesa. D’aquesta forma s’aconsegueix que els joves gaudeixin, reflexionin i que després això ho transmetin en l’escenari», subratlla Anna Corbella, directora de la Fundació La Roda.

Peter Vives, padrí de la XII edició del Deslimita’m

Peter Vives, padrí de la XII edició del Deslimita’m
Peter Vives, padrí de la XII edició del Deslimita’m

-Entrevistem a Peter Vives, fill de neozelandesa i català, conegut a Catalunya gràcies al seu paper de Nil a ‘La Riera‘, el nét de la gran matriarca Mercè Riera (Mercè Sampietro). Va fer el salt a la ficció estatal com el reporter i espia Marcus Logan d’El tiempo entre costuras‘ (Antena 3 TV) i l’enamoradís capità Patrick d’’Águila Roja‘ (TVE-1), que va morir a mans del protagonista.

Deslimita’m compleix 12 anys durant els quals centenars de nois i noies i desenes de professionals han fet realitat aquest projecte. És per això que Peter Vives és el millor padrí per a aquesta edició, com a exemple de joventut, professionalitat i futur interpretatiu sense fronteres.

Mai s’havia plantejat ser actor, però va rebre una trucada de Disney que li va obrir les portes de la interpretació quan estava estudiant Física. Va participar en la segona part de la pel·lícula ‘The Cheetah Girls‘, que es va rodar a Barcelona i d’allí va fer el salt a la televisió autonòmica catalana, participant en ‘La Riera’.

De tots els treballs interpretatius que has realitzat fins al moment, quin t’ha donat major satisfacció?

Difícil de dir… hi ha satisfacció de molts tipus. Sembla mentida però un dels moments que recordo ser més feliç és en acabar la primera obra que vaig fer amb 15 anys a l’escola. Ens vam esforçar molt a crear-la i no havia pujat mai a un escenari. A l’acabar i notar la reacció del públic per primera vegada, vaig notar una satisfacció que encara ara recordo.

En aquest punt que et trobes, si poguessis escollir, cap a on t’agradaria dirigir la teva carrera: cap a la gran pantalla, la televisió, el teatre?

És una pregunta que em fan molt sovint. A mi fer televisió m’ha obert les portes a fer teatre. Del teatre m’agrada el fet de fer tot el viatge del personatge cada nit i rebre la resposta del públic al moment. Però a l’hora d’escollir depèn molt més del tipus de projecte, personatge, companys i director més que no pas de si és cine o teatre.


Quins són els teus referents al món de la interpretació?

En cada projecte en el qual he participat he trobat referents. Sovint de qui pots aprendre més és de qui tens al davant. Ara bé, si pregunteu per actors que em flipen, Daniel Day Luis, Jake Gyllenhaal o Antonio de la Torre per exemple.


És probable que, per la teva joventut, hagis rebut consells professionals. Quin és el millor consell que t’han donat?

Doncs consell així específic no em ve cap al cap. Sí que és a les teves mans observar les dinàmiques de la gent amb més experiència que tens a prop teu, i decidir quines et van bé i quines no.

En el Deslimita’m hi ha molts nois i noies que interpreten per afició, per necessitat, per impuls, perquè si, per explicar les seves realitats… Quin consell els donaries als qui comencen a notar el “gusanillo” de la interpretació?

Que l’expressin, que no tinguin por. Però que si d’això en volen fer una professió, i no només un hobby i una eina per expressar-se, comporta un sacrifici i una responsabilitat. No està de més pensar en alguna altra cosa que també els ompli i que no depengui tant del fet que soni el telèfon… Jeje


Si no fossis actor, què penses que estaries fent? Què t’agradaria fer de no ser actor?

M’agraden tantes coses, que potser per això sóc actor, per poder-les ser totes.
Seguint amb l’art, m’encantaria ser pianista. M’encanta la ciència, la filosofia, o la fotografia…


Moltes gràcies per participar en aquesta edició que de ben segur servirà perquè nois i noies puguin inspirar els seus somnis.

Més d’un centenar de joves participants del projecte Actuem, es donaran cita aquest dimecres 10 d’abril a la sala Monpou de la Fundació SGAE.

Aquesta trobada a 4 setmanes de la gran estrena de la XII edició del Deslimita’m servirà perquè, durant 2 hores, aquests nois i noies, intercanvien punts de vista i opinions que els portaran a un millor coneixement de les altres realitats que els seus companys de projecte han treballat. D’aquesta forma, l’actuació del dia 12 de maig en el Deslimita’M es convertirà en una experiència molt més positiva per a tots ells.

El dimecres 3 d’abril, la sala Monpou de SGAE, serà l’escenari de la primera trobada entre tots els participants, l’avantsala al seu gran minut de glòria en l’escenari del teatre BARTS en el qual compartiran les peces teatrals que han treballat durant tot el curs. Aquests nois i noies vénen de diferents realitats i col·lectius socials, la qual cosa fa molt més rica la varietat de temes que tracten en les seves obres, pensades i protagonitzades per ells mateixos.
En aquesta trobada prèvia posarem sobre la taula els diferents pensaments i comportaments sexistes en l’etapa adolescent. A través de les tècniques del teatre fòrum, que tan bé coneixen, buscarem la complicitat i el debat enriquidor que suposa tractar un tema tan important com aquest.

La proposta teatral per a aquesta trobada és “Aprenent a estimar sense prejudicis”. Els joves necessiten aprendre a generar els seus propis criteris i mantenir-los per sobre de la pressió del grup amb la intenció de poder-se relacionar lliurement des de la igualtat. Desmecanizar els pensaments i comportaments sexistes en les relacions en l’etapa adolescent. Analitzar el paper que desenvolupa la família en el moment d’educar als fills i les filles en aquest àmbit.
Durant 2 hores, aquests nois i noies, intercanran punts de vista i opinions que els portaran a un millor coneixement d’altres realitats i proximitat entre ells, fent que l’actuació del dia 12 de maig en l’escenari del Deslimita’M es converteixi en una experiència molt més positiva.

SINOPSI: La Meri i el Pau són dos joves que comencen a relacionar-se. Tant la pressió social com la del grup d’amics fan que, a vegades, diguin coses o actuen sense estar en acord amb què realment senten. Hi ha molts prejudicis amb els quals han de lluitar: “Si la Meri surt amb diferents nois segur que pensen que és una fresca. En canvi, si Pau surt amb diferents noies, és un triomfador”.

Gran èxit a l’estrena de “La petita Capmany”


Nombroses famílies van gaudir d’aquesta magnífica coproducció de la Fundació La Roda i la companyia de teatre Tanaka Teatre.

Seguint amb la missió principal de la Roda de promocionar la cultura i la tradició catalana, el passat 20 de gener es va estrenar l’obra de teatre familiar “La petita Capmany” a la sala de teatre del Centre Artesà Tradicionarius.

Aquesta deliciosa i multidisciplinària obra sobre la figura de la Maria Aurèlia Capmany i el seu pare, Aureli, explica com va ser el seu llegat i la necessitat de preservar i explicar la seva obra vital.

La Maria Aurèlia descobreix que el món de les tradicions i les històries està en perill i comença una labor de lluita contra l’oblit en la qual, ajudada de personatges del folklore català, aconseguirà millorar la relació amb el seu pare i l’ajudarà a descobrir-se a si mateixa.

El gran treball de documentació històric que ha fet aquesta esplèndida coproducció teatral, assessorada per la comissària Montserrat Garrich de l’any Aureli Capmany i amb el suport de la família Capmany, queda reflectit en aquesta magnífica obra plena d’imaginació alhora que fidel a la història dels protagonistes.
A l’estrena van assistir nombroses personalitats com Verònica Guarch, responsable del servei de Recerca i Protecció de la direcció general de Cultura Popular, Marta Duñach, consellera de l’Ajuntament de Barcelona, Josep Maria Elias i Costa, del Departament de Promoció de la Infància i Pep Farrés, director de “La Mostra d’Igualada”.
A l’esdeveniment tampoc van faltar la família Capmany acompanyats de Josep Maria Vall, comissari del cicle “Capmany i Capmany”, Montserrat Garrich i la Marta Nadal, ambdues comissàries de“L’Any Capmany”.

El Corte Inglés programa amb La Roda espectacles infantils per a la campanya de Nadal.


Programació de desembre a l’espai infantil de Nadal d’El Corte Inglés

El compromís amb empreses socialment responsables com El Corte Inglés suposa un impuls a projectes socioculturals d’entitats que, com La Roda, actuen d’elements generadors de valors com la igualtat, la solidaritat o la justícia amb els més vulnerables i que són imprescindibles en la societat actual.

Com és habitual, la programació d’espectacles familiars de La Roda, és l’escollida per a la campanya de Nadal en els centres de Cornellà, Can Dragó, Francesc Macià, Sabadell i Tarragona que l’empresa té a Catalunya com a prova de fidelitat al treball ben fet, la qualitat dels grups i a la responsabilitat social que això suposa. Totes les programacions que es contracten amb La Roda tenen un benefici social directe en el desenvolupament dels projectes que la Fundació manté a tot el territori.

Per aquest motiu, i com cada any, des de l’1 de desembre, i durant tots els caps de setmana, dies festius i fins al 29 de desembre, ininterrompudament, “l’Espai Infantil de Nadal” d’El Corte Inglés oferirà gratuïtament espectacles programats amb la Fundació La Roda.
“L’Espai Infantil de Nadal” sempre convoca sessions de matí i de tarda, a les 12.30 h i a les 18.30h i programa més de 100 activitats per a la canalla.
Totes les activitats són GRATUÏTES

La Fundació La Roda participa al acte d’Inauguració del VI Congrés del Tercer Sector Social

La Taula del Tercer Sector es farà ressò de la tasca que realitza La Roda als barris de Catalunya des de ja fa 42 anys en el seu acte d’Inauguració Institucional.

El Grup de Teatre del Coro de Sentmenat, participants en el projecte “Deslimita’M” que la fundació La Roda impulsa des de 2008, presentarà “Baixa’t del bus de l’abús”, on presenten diverses situacions que mostren el mal ús que sovint es fa del poder.

Al llarg d’aquests 10 anys han participat en aquest projecte 76 grups, i al voltant de 1000 joves de diferents centres, instituts i casals d’arreu de Catalunya que han pogut experimentar el poder transformador i no violent del teatre, utilitzat com a mirall de la realitat i mitjà per a la reflexió social.

A l’acte, que tindrà lloc el 20 de novembre a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona, comptarà amb la participació de les màximes autoritats de les Administracions catalanes com Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya; Ada Colau, alcaldessa de Barcelona; Núria Marín, alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, i Marc Castells, president de la Diputació de Barcelona.

El congrés és una oportunitat excel·lent per adquirir coneixements i veure projectes i experiències que són útils per innovar socialment, un factor clau en l’enfortiment del Tercer Sector i en la millora de l’atenció i el benestar de les persones. Els reptes socials i econòmics que tenim per endavant fan més necessari que mai que fem aquest exercici d’avenç cap a models més sostenibles, que ens permetin avaluar l’impacte i el retorn a la societat, i que ens ajudin a ser més competitives, eficients i eficaces en la nostra acció de transformació i progrés social.

La innovació en l’àmbit social serà present en tot el 6è Congrés del Tercer Sector Social en forma de 8 debats i col·loquis amb reconeguts experts de tots els àmbits.

TRAM i la Fundació La Roda impartiran tallers de sensibilització mediambiental

• Infants i joves de cinc municipis de l’àrea d’influència del Tramvia de
Barcelona treballaran la importància d’adoptar actituds participatives al
voltant del reciclatge, la reutilització i el consum responsable.
• Aquest projecte educatiu neix d’un conveni de col·laboració entre TRAM
i la Fundació La Roda d’Accions Culturals i del Lleure.

Barcelona, 31 d’octubre de 2018. TRAM i la Fundació La Roda han signat un
conveni de col·laboració per impulsar diferents activitats de sensibilització
mediambiental, dins del programa ReSíclem, en entitats socials de la zona
d’influència del Tramvia de Barcelona. El president de TRAM, Felip Puig, i la directora
de la Fundació La Roda, Ana Corbella, han fet oficial aquest acord.

 

Aproximadament, un total de 2.000 persones es podran beneficiar d’aquests tallers,
entre infants, joves i les seves famílies, als centres Esplai El Tricicle de Sant Joan
Despí, Esplai Mowgli de Cornellà de Llobregat, PES La Mina de Sant Adrià de Besòs,
Fundació Ateneu Sant Roc de Badalona i Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet de
l’Hospitalet de Llobregat.

ReSíclem és un projecte que la Fundació La Roda promou i està basat en l’espectacle
i el taller com a eines educatives amb l’objectiu d’aconseguir que els participants
adoptin actituds participatives al voltant del reciclatge, la reutilització i el consum
responsable. Amb el suport dels professionals del projecte educatiu ambiental La
Residual, els infants i joves podran experimentar amb els materials i reflexionar sobre un estil de vida més sostenible.

Fundació La Roda
La Fundació La Roda d’Accions Culturals i del Lleure és una entitat sense afany de
lucre que té per missió afavorir, per mitjà de la cultura, la transformació social en els
territoris on cal treballar per la cohesió. La seva acció des de 1977 és fa a través de
60 entitats de la Regió Metropolitana de Barcelona adherides al projecte la Roda als
barris, 26 a la ciutat de Barcelona, i està present a 35 municipis més de Catalunya.

Més informació a:
www.tram.cat
http://www.fundaciolaroda.cat/
I als canals en línia:
www.twitter.com/TRAM_Barcelona
www.facebook.com/TRAM-Barcelona
Contacte de premsa:
Anna Viñals – avinyals@tram.cat – 629 575 150

Reconeguts per la nostra tasca amb la llengua catalana


El passat 23 d’octubre, durant la cerimònia dels premis Pompeu Fabra, la Fundació La Roda, va rebre per part de la Direcció General de Política Lingüística, el reconeixement públic de la seva contribució en la projecció social de la llengua catalana.
El Departament de Cultura, representat per la consellera de Cultura, Laura Borràs, va fer entrega d’una litografia signada per l’escultor Manuel Cusachs a les set entitats i persones premiades per aquesta labor.

L’acte, que va tenir lloc a la sala petita del Teatre Nacional de Catalunya, va distingir el filòleg i escriptor pallarès Jordi Mir i Parache que va obtenir el premi ex aequo amb la professora Mila Segarra i Neira en la categoria de trajectòria professional, científica o cívica.

Enguany el lliurament dels premis va ser especialment solemne, ja que es va inscriure en la commemoració de l’Any Fabra, els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana.

 

Signatura del conveni de col·laboració de pràctiques amb el Grup CHM Salut Mental

El passat dia 15 de maig el programa SIOAS de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental va visitar la Fundació La Roda, amb la qual col·laboren des de l’any 2016, i amb la qual realitzen diferents accions gràcies a la confiança que ofereix el ser una entitat socialment responsable i posseïdora de l’Etiqueta Responsable que atorga la Associació + Responsable.

En aquesta ocasió, s’ha obert una nova via de col·laboració mitjançant la realització d’un període de pràctiques d’una de les persones participants del SIOAS, que havia cursat la formació tècnic-professional de Tècniques administratives bàsiques d’oficina, podent posar en pràctica els coneixements adquirits durant la formació en una entitat del sector cultural.

La 8a Mostra de Titelles al Tibidabo

Un cop més, el parc d’atraccions Tibidabo torna a fer suport als projectes socials i culturals dels barris de Catalunya programant espectacles amb la Fundació La Roda dins la seva Mostra de Titelles 2018. Amb l’inici del curs escolar, El Tibidabo prepara la seva Mostra de Titelles i ja van 8 edicions. El Marionetarium és l’escenari on cada cap de setmana des del 15 de setembre fins al 7 d’octubre s’han presentat diferents espectacles de titelles en diferents passis. Segueix llegint

Fundació Barça amb La Roda

La Fundació Barça continua fent suport als projectes socials i culturals que La Roda desenvolupa als barris de Catalunya, fent servir el servei de monitoratge per l’activitat que va programar a les Festes de la Mercè 2018. Segueix llegint

Pep Morella, és el nou president de la Fundació La Roda

S’incorpora en un moment complicat de l’entitat amb reptes importants en el món de la cultura i el lleure.

El patronat de La Roda va aprovar per unanimitat la configuració dels nous òrgans de govern amb Pep Morella al capdavant com a president de la Fundació i en substitució de Lluïsa Celades, que presidia l’entitat des de la seva creació el 1977. Segueix llegint

Es presenten canvis a la Fundació la Roda d’Accions Culturals i del Lleure.

El passat 15 de juny es va renovar el patronat de La Roda donant la benvinguda a noves incorporacions i agraint la tasca de les persones que durant molts anys han format part de la histria de l’entitat.
Encetem una nova etapa organitzativa amb molta il·lusió i ganes.

Ben aviat us informarem de noves notícies!

“Sóc de Canyelles” s’emet a BTV.

El programa DOC’s de BTV va emetre dissabte passat, 12 de maig de 2018, el documental Sóc de Canyelles. El vídeo és fruit del treball participatiu entre el Centre de Formació d’Adults de Canyelles i l’associació de periodisme Fora de Quadre dins del projecte Comunitat, Aprendre des de l’Acció de la Fundació la Roda. Aquest projecte pretén reflectir la realitat dels barris fomentant la participació ciutadana.
Segueix llegint

Deslimita’M 2018

La Fundació La Roda juntament amb ImpactaT Teatre van presentar la XI Trobada de Teatre Social per a Joves, «Deslimita’m» el dissabte, 12 de maig, al teatre BARTS.
L’actriu Elisabet Casanovas, de la sèrie Merlí, va obrir la Trobada amb un discurs encoratjador per donar ànims a tots els nois i noies participants i destacant el seu compromís i treball en el projecte.
Segueix llegint

Biopolis solidari

El passat 14 d’abril, l’empresa de serveis educatius Magic Mirror, va organitzar una jornada de Biopolis familiar en benefici dels projectes socials i culturals que La Roda desenvolupa als barris de Catalunya.
Segueix llegint