Dia Internacional del Voluntariat

El passat 4 de desembre la Federació Catalana de Voluntariat Social va organitzar un Sopar del Voluntariat amb l’objectiu de reconèixer i visualitzar la tasca de les persones voluntàries i la seva complementarietat amb la dels altres.

A l’acte que va tenir lloc al teatre de l’entitat ACIDH Integració i Desenvolupament, va assistir la Presidenta de la Roda, Lluïsa Celades, en representación de la Fundació. Organitzadors i assistents van compartir experiències viscudes de tot l’any i moments màgics gràcies a l’espectacle de màgia aportat per La Roda.

Més dades

La FCVS treballa des del 1989 a tot el territori català amb quatre seus territorials i més d’una vintena de punts informatius a tot Catalunya.

A Catalunya hi ha 272 entitats socials que pertanyen a la FCVS. Totes són entitats que promouen el voluntariat en diferents àmbits com el penitenciari, de salut, immigració, inserció laboral, gent gran, discapacitats físiques i mentals, persones sense sostre, drogodependències, lleure educatiu, etc.

Una de les principals missions de la FCVS és sensibilitzar la població entorn al voluntariat social amb doferents eines com ara:

Eines de sensibilització

Trobades i fires de sensibilització

Dia Internacional del Voluntariat

Festes i actes de Voluntariat

Materials pedagògics