2on Ral·li per a la integració

photo

La colla sardanista Xàldiga i els Falcons de Piera van ser els grups programats per La Roda

El passat diumenge, 14 de juliol, es va celebrar el 2ºRal·li d’Integració internacional a Barcelona a la Font de Montjuïc. Organitzat per la Càmera Internacional de Comerç i Turisme equatorià-catalana a Barcelona (CICTAEC), es tracta d’una activitat familiar i social en la qual els participants demostren el seu nivell d’integració i coneixement de la història del país d’acolliment.

A travès d’un ral·li on la ciutat de Barcelona és l’escenari principal, van participar més de tres centes persones identificant pistes, espais culturals i monuments emblemàtics. Una gimcana en la qual els participants han de demostrar el seu coneixement de la ciutat i els costums catalans.

Durant tot el dia hi van passar centenars de persones per gaudir dels emotius actes programats. La colla sardanista ‘Xàldiga’ del grup sardanista Maig de Sant Andreu i programat per La Roda, va ballar dues sardanes seguits d’uns joves catalans, nascuts en països molt diferents (Equador, Xina, Mèxic, Perú,…) que van ballar sardanes, amb vestits tradicionals dels seus països d’origen. Embolcallats pels joves sardanistes de la Xàldiga i una bandera catalana, van rebre forts aplaudiments del públic assistent i visques a Catalunya.

El programa va continuar tot el dia fins a les 10 del vespre.