Bon temps i éxit d’assitencia a la 36a edició de la Tamborinada

sl376772El bon temps ha acompanyat aquest diumenge la Tamborinada de la Fundació La Roda. Més de 90.000 persones han vingut aquest diumenge a la cita amb les entitats del món de la cultura i el lleure d’arreu de Catalunya  que s’ha celebrat al Parc de la Ciutadella.

Amb el lema “l’aigua, font de vida”, la festa ha promogut la sensibilització dels infants i les seves famílies sobre la necessitat d’enfortir la cooperació i prendre consciencia del que representa la gestió de l’aigua, aquest be tant preuat, davant les demandes d’accés, repartiment i subministrament d’aquest recurs, del tot necessari per crear vida.

El parc ha esdevingut una ludoteca gegant on els nens i nenes han gaudit de tallers i activitats pensades per a tota la família. La festa per a tots els públics ha començat a les onze del matí amb l’espectacle inaugural de la mà del famós pallasso Pep Callau i durant tota la jornada, representacions teatrals, espectacles d’animació infantil, titelles, concerts, tallers de màgia, jocs i danses, gegants, contes i acrobàcies de circ han omplert la Ciutadella.

Una cita amb la cultura popular d’arrel tradicional catalana i l’educació en el lleure que en alguns moments “ha arribat al miler de persones als escenaris repartits per tot el Parc”, segons ha assenyalat la directora de La Roda, Anna Corbella. “L’èxit obtingut en aquesta edició ens demostra un cop més la importància de l’educació al món del lleure com a suplement importantíssim en els moments  que ens toca viure.” També ha destacat “la gran tasca dels 1000 voluntaris que pertanyen a les 81 entitats que hi han adherides a La Roda, que fan que tot aquest muntatge funcioni, sense tots ells, la Tamborinada,  no existiria.”

En aquesta jornada han assistit diferents autoritats com el President Artur Mas i la Consellera de Benestar i Família la Sra.. Neus Munté, que han gaudit de la festa fent una passejada visitant els tallers, jocs i l’espectacle inaugural.

La cloenda a la plaça de la Cascada, amb la participació de totes les persones que han fet possible la Tamborinada i els milers de famílies, ha estat una veritable onada de positivisme, tradició i voluntariat amb l’escenificació de la historia de la gota verda i la gota blava.

El ball de fi de festa i una enlairada de globus ha dit adéu a la Tamborinada fins a l’any que ve.

sl376772 sl376792