Festa per al joc i la joguina en català 2012

cartell_a3_petitEl proper dissabte 1 de desembre, es celebra al Passeig Lluís Companys de Barcelona la 9a FESTA PER AL JOC i LA JOGUINA EN CATALÀ 2012, amb l’objectiu de reivindicar l’etiquetatge de les joguines en la nostra llengua.

Durant tot el dia, des de les 11 del matí fins a les 6 de la tarda, s’han preparat diverses activitats a l’entorn de l’Arc de Triomf perquè els més petits gaudeixin d’una jornada en aquest espai de trobada que, a banda de tenir un caire reivindicatiu, també adoptarà la forma de festa infantil i comptarà amb una programació d’activitats per a tots els gustos i adreçat principalment als més menuts.

Així doncs, el passeig s’omplirà de titelles, grups d’animació i tallers diversos com ara el de La Roda, que estarà present amb “Els colors del món”. En un món cada cop més petit i interrelacionat val la pena conèixer al veí. Per estimar i respectar, el primer es conèixer. Aquest es un taller per descobrir tots el colors del món i experimentar amb materials diferents i altres formes de veure la realitat amb titelles de dit.

La jornada es complementa amb l’edició cada any de milers de cartes als Reis que comencen amb el tradicional encapçalament “Estimats Reis Mags d’Orient” i que conclou amb una petició per als tres Reis: “Poder jugar en català”.

A més a més, la Festa també rebrà la visita del Patge reial que recollirà les cartes que els nens i nenes escriguin als Reis d’Orient.