Finalitzen les funcions nadalenques dirigides als catalans residents a l’exterior

Les programacions van ser organitzades per La Fundació la Roda i el Departament d’Exteriors de la Generalitat de Catalunya.

Els dies 11, 12, 17 i 19 de desembre, es va dur a terme els esdeveniments telematics nadalencs organitzats per la Fundació la Roda i el departament d’Exteriors de la Generalitat de Catalunya. La instància va constar d’una sèrie d’activitats, entre les quals es van realitzar 4 connexions amb diferents grups d’artistes amb els quals els infants van poder gaudir-los en directe i alhora interactuar amb els professionals per fer de l’activitat una experiència més divertida i enriquidora. 

Les activitats van partir amb una benvinguda als infants i les famílies connectades arreu del món. Durant les jornades es van realitzar una sèrie d’esdeveniments amb l’actuació dels grups Gripau Blau, L’Alma i la Mar de contes, Ai Carai i Betu el Pallasso. Es van presentar cançons musicals nadalenques, el conte del caga tió, el conte del caganer i actuacions humorístiques, entre d’altres. 

Desde casals ubicats a la Argentina, Bèlgica, Ecuador, Uruguay, Brasil.. passant per Mèxic, Estats Units i Nova Zelanda, els assistents van participar activament amb els artistes, cantant, ballant i responent a les qüestions que es van anar plantejant arreu de les actuacions. 

Es destaca l’excel·lent disposició i compromís tant dels grups participants com dels infants que van formar part d’aquest iniciativa que va portar el Nadal al catalans residents a l’exterior. 

Més informació AQUÍ : https://www.elplanetadelscontes.cat/nadal-als-casals-catalans-de-fora-de-catalunya/