Juga! a la Festa dels Súpers

rollup-circo2-lowEl passat 17 i 18 d’octubre la Fundació La Roda va assistir a la Festa dels Supers a l’estadi Olímpic de Montjuïc. Allí vam poder coordinar el taller de circ que el departament de Benestar Social i Família de la Generalitat va organitzar dins el marc dels drets dels infants “Coneixes els teus drets? Juga!”

Representant un petit escenari de circ amb un trapezi, jocs malabars, equilibris i un petit circuit de monocicle, els nens i nenes que van passar pel taller es van sentir veritables estrelles de circ.

Amb aquesta activitat van treballar la iniciativa que des de el Departament transmeten a través del Pacte per la Infància i els Drets dels Infants.

“Tenim els mateixos drets i les mateixes oportunitats, perquè nens i nenes som iguals davant la llei. Tant si som nens com si som nenes, podem anar a l’escola, estudiar les mateixes coses, practicar els mateixos esports, jugar als mateixos jocs, anar als mateixos llocs… Nens i nenes tenim diferent sexe, però els mateixos drets, obligacions, responsabilitats i oportunitats.”

Més de 130.000 persones van visitar la Festa dels Súpers, a l’Anella Olímpica que en aquesta edició va portar per títol “Arkandú”.

Els súpers van poder gaudir de més 150 activitats organitzades per més de 60 entitats i empreses repartides per tot el recinte de l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc.