Kids Race Marató de Barcelona 2016 pels més petits de la casa.

zapatilla-bebe-nike-downshifter-runningA aquesta gran festa atlètica també poden sumar-se els més petits de la casa en la Kids Race by CaixaBank. Aquesta carrera pensada pels més joves corredors es celebra dissabte 12 de març i és l’avantsala a la gran marató del diumenge. La sortida té lloc en l’Avinguda Regna María Cristina, mateix punt d’arrencada que la Zurich Marató de Barcelona. I perquè tots puguin gaudir d’aquest gran esdeveniment esportiu s’han programat tot un seguit d’activitats lúdic festives en les quals La Roda també estarà present.

En un espai de més de 150 m2, es podrà gaudir durant el matí i la tarda del dissabte de tallers de circ, grafits, art urbà i animacions en directe que la Fundació La Roda ha programat gràcies a les polítiques de Responsabilitat Social dels organitzadors de la Zurich Marató 2016.


Un cop més, les grans empreses aposten pels serveis de qualitat que les entitats del tercer sector com La Roda ofereixen ajudant, d’aquesta forma, a dur a terme projectes socials importants com ara el Tiretades, Deslimita’M o La Roda als barris entre d’altres.