La Roda a la 7a Mostra Internacional de Titelles de Mollet celebrada els dies 5, 6 i 7 d’abril de 2013.

El primer cap de setmana d’abril vam assistir a la famosa Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO) impulsada per la companyia local Galiot Teatre i organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Mollet .

Aquests és un projecte que va néixer ja fa 5 anys amb la voluntat de consolidar-se com a una cita internacional i imprescindible en l’apassionant món dels titelles.

Companyies arribades de diferents autonomies i d’Europa, omplen durant tot un cap de setmana, el casc antic de la ciutat. Places, carrers i diferents sales de interior s’omplen d’espectacles per als infants i adults.

La voluntat de la Mostra de Titelles és divertir i embadalir grans i petits, però també donar a conèixer el món dels titelles. Per aquest motiu, una de les atraccions de la Mostra és “Cal Titella”, un espai on nens i nenes poden tocar i remenar entre diferents teatrets de titelles i aprendre les diferents tècniques del teatre de titelles. A més dels espectacles, la Mostra també permet gaudir de tallers infantils i paradetes de titelles.

Galiot, companyia que forma part dels grups de La Roda, assumeix des del primer any la direcció i producció d’aquest gran esdeveniment.

Les fotos son de la Cia Animamundi Teatre