La Tamborinada aposta novament pels joves artistes.

18696751392_785d7b698e_oLa Roda torna a tenir presents els alumnes de l´Aula de les Arts de Carrer de Sant Joan a l’espectacle inaugural d’enguany.

L’espectacle, titulat “Seny i Rauxa, imaginem el món de Josep M. Folch i Torres” unirà el món terrenal i l’espiritual, les tradicions i la cultura amb un gran espectacle que inclourà una sardana aèria a més de 30 metres del terra.L’Aula de les Arts de Carrer de Sant Joan, la proposta formativa per a infants i joves, vinculada des de fa 28 anys a la Festa Major Infantil que organitza El Sidral, serà l’encarregada d’oferir l’espectacle inaugural de la 39a edició de la Tamborinada.

Com l’any passat, participar en la Tamborinada és una oportunitat més per mostrar la feina que des de fa anys porta a terme l’Aula de les Arts de Carrer. I és que la intenció que persegueixen des de fa anys és esdevenir uns estudis no reglats que s’ofereixin durant tot el curs escolar a alumnes d’arreu del país.
Amb un conveni signat amb la Fundació La Roda, l’entitat fa suport a aquesta activitat social i cultural, els hi suposa una motivació important pels joves participants.
L’Aula santjoanenca està dividida en tres branques: l’Aula del Correfoc Infantil (amb un centenar d’alumnes d’entre 7 i 12 anys); l’Aula de les Arts de Teatre de Carrer (amb una trentena d’alumnes d’entre 12 i 30 anys, que són els que participaran en la Tamborinada); i l’Aula de Construcció d’Elements Escènics.