Sant Jordi 2012

st%2520jordi%25202012%2520009Aquesta Diada de Sant Jordi a tornat a ser especialment entranyable a les Rambles de Barcelona. Des de molt primerenca hora es respirava una atmosfera especialment literària, floral i catalana. Milers de roses esperaven en grans galledes, a que les mans expertes de les floristes tallessin les seves tiges  i a ser col·locades embolicades en llaços de vius colors. Diversos edificis ja desplegaven llargues senyeres i els cavallers i princeses passejaven a la recerca dels seus dracs.

Aquest any, La Roda a estat present al costat de la Federació Catalana de Voluntariat Social. Hem repartit punts de llibres, material educatiu i hem gaudit de visites com la d’Arcadi Oliveres, expert en relacions nord-sud, comerç internacional,col·laborador habitual en diferents moviments socials i en diverses publicacions solidàries.

Ha estat una jornada plena de cares conegudes que passejaven saludant a desconeguts i de veritables herois de ploma literària com Rafel Nadal (Quan érem feliços), el debut novel·lístic de Lluís Llach (Memòria d’uns ulls pintats) i les últimes novel·les d’Imma Monsó (La dona veloç).

De ben segur que l’any vinent hi tornarem.