Taller de ceràmica per la Ciutat dels somnis.

La Ciutat dels Somnis, a substituït el tradicional Festival de la Infància, del 27 al 30 de desembre. Han estat quatre dies en què els més petits han jugat a ser grans experimentant amb un total de 80 oficis i professions.

Els nens i nenes han pogut experimentar què significa ser pintor, han fet de científics i han experimentat en un laboratori pensat per ells, han après què fan els mecànics i com es fan els programes de televisió. Molts van poder fer de presentadors, cambrers, cuiners, arquitectes… Totes aquestes opcions els hi van descobrir molts oficis que potser no sabien que existien o activitats que mai s’havien plantejat com es realitzaven.

Les actuacions musicals, el teatre, titelles i els tallers ocupacionals no van faltar a la cita, així com la Roda, que enguany va ser present amb un taller de ceràmica, on els més petits de la casa va poder treballar dues tècniques de ceràmica, la planxa i els xurros.

Enguany, més de 20.000 persones han passejat ciutat, amb parcs, cases i fins i tot un ajuntament, on han jugat en 12 sectors econòmics molt variats, donant un aspecte més formatiu a aquesta tradicional cita nadalenca per als més petits de la casa.